Murermester Thomas Samberg har sit hovedkontor på adressen: Uglevangen 6, Virum. Jeg udfører alt fra murerarbejde til hækkeklipning, men jeg kan også hjælpe med andre former for håndværkerarbejde. Du kan ringe til mig på tlf. +45 26 90 62 44.

Facadeisolering, energirenovering og klimatilpasning

Jeg udfører facadeisolering. Til dette bruger jeg Skalflex Facadeisoleringssystem. Dette er et komplet isoleringssystem, som kan give et gammelt hus et nyt løft. Jeg monterer isoleringen uden på den gamle mur. Slutpudsen kan fås i mange forskellige farver. Der er mange muligheder i forhold til arkitektur, komfort og fx en lavere varmeregning. Se www.skalflex.dk

 

Håndværker fradrag

Det er i 2019 muligt at få håndværkerfradrag på op til kr.12.200,- pr. voksen person i husstanden. Fradraget er et grønt fradrag. Fradraget gives bl.a. til radonsikring, energirenovering, efterisolering af ydervægge, gulv, tag, reparationer og forbedringer af skorstene. Se fradragslisten på skatteministeriets hjemmeside.

 

Fugtsikring

Fugt er et stort problem i mange boliger. Det gælder både i kældre og i nogle boliger hele vejen op i huset. Jeg udfører fugtsikring af kældervægge, herunder standsning af opstigende fugt i kældervægge samt indvendig vandtætning af kældervægge og gulve. Jeg laver også radonsikring m.m. 

logo,