Murermester Thomas Samberg har sit hovedkontor på adressen: Uglevangen 6, Virum. Jeg udfører alt fra murerarbejde til hækkeklipning, men jeg kan også hjælpe med andre former for håndværkerarbejde. Du kan ringe til mig på tlf. +45 26 90 62 44.

Brolægger

Har du brug for, at få lagt fliser og generelt havearbejde, så har jeg svaret på et murerfirma som der kan varetage disse opgaver. Jeg laver nye terrasser, have, gård og indkørsler. jeg laver både store som små opgaver inden for brolægning.

Arbejde/ydelser

Jeg laver alt inden for murerfaget. Jeg lægger vægt på at udføre et solidt håndværk, og samtidig fokuserer jeg på høj kvalitet. Udover at jeg er murermester, kan jeg også arbejde som altmuligmand. Generelt kan jeg hjælpe dig med alle opgaver, da jeg har et stort netværk af forskellige håndværkerer til rådighed.

Murerarbejde

Jeg klarer alt fra nybygning, ombygning, tilbygning og andet generelt murerarbejde. Jeg laver alle slags renoveringer. Jeg står altid klar, når du har en opgave, som du vil have et tilbud på. Jeg har over 30 års erfaring i branchen, og jeg lægger stor vægt på: kvalitet, klarhed og kommunikation. Mit mål er, at du får så meget kvalitet for dine penge som overhovedet muligt. Jeg står klar, når du har brug for mig. Uanset størrelse og varighed på opgaven kan du regne med mig.

Jeg kæmper hver dag for at levere en ekstra indsats. Når jeg ser kundernes glæde over mit arbejde er det, det hele værd.

Murermester, Thomas Samberg

Din drøm, mit mål

Har du drømmen om et byggeprojekt, så har jeg netværket til at fuldføre din opgave. Foruden traditionelt murerarbejde, arbejder jeg også med andre håndværkere, og vi kan derfor sammen gøre din drøm til virkelighed. Jeg har kendskab til mange fagligt dygtige håndværkere, og jeg kan derfor hjælpe dig med en hel del. Hvis der er tale om en forretning eller fx et kontor, kan jeg efter aftale sagtens udføre arbejdet uden for åbningstiden. Jeg lægger vægt på at udføre et solidt håndværk, og samtidig fokuserer jeg på høj service. 

Brolægning

Har du brug for at få lagt fliser eller generelt havearbejde, så har jeg svaret på et murerfirma, som der kan varetage disse opgaver. Jeg laver fx nye terrasser, havearbejde, baggårde og indkørsler. Både store som små opgaver inden for brolægning er relevante. 

Flise- og klinkearbejde

Fliser, klinker, mosaik, glasmosaik, marmor, granit, glas, byggesten m.m. 

Jeg laver alt inden for fx: rustikt "Toscana" eller strømlinet "New Yorker" . Der er masser af muligheder. 

Badeværelser

Jeg kan hjælpe dig med at få lavet dit nye badeværelse. Jeg kan varetage alle projektets opgaver, da jeg har et bredt netværk af samarbejdspartnere. Jeg kan lave alt fra vådrumssikring, gulvvarme, maling, lægning af fliser/klinker, tilslutning af vand, kloak og el. Jeg gør en ekstra indsats for, at din drøm bliver en realitet.

logo,