Facadeisolering/Energirenovering/Klimatilpasning

T.S. Entreprise udfører facadeisolering. Jeg bruger Skalflex Facadeisoleringssystem. Dette er et komplet isoleringssystem, som kan give et gammelt hus et nyt løft. vi montere isoleringen uden på den gamle mur, her på bliver der pudset. Slutpudsen kan fås i mange forskellige farver. Der er mange muligheder, både i forhold til arkitektur, komfort og lavere varmeregning. Se www.skalflex.dk

 

Håndværker fradrag. Det er muligt i 2019 at få håndværkerfradrag på op til kr.12.200,- pr. voksen person i husstanden. Fradraget er et grønt fradrag. Som gives bl.a. til Radonsikring, energirenovering. F.eks. efterisolering af ydervægge, gulv, tag og reparation og forbedringer af skorsten.   Se listen på: skatteministeriets hjemmeside” 

 

Fugtsikring.

Fugt er et stort problem i mange boliger. Både i kælder og hele vejen op i huset. Jeg udføre fugtsikring af kældervægge. Her under stansning af opstigende fugt i kældervæg, indvendig vandtætning af kældervæg og gulv. Her under også radonsikring m.m.                                                                     jeg laver lige så udvendig fugtsikring af fundament.