TS. Entreprise udfører alt inden for murerfaget. Jeg lægger vægt på, at udfører et solidt håndværk, og samtidig fokusere jeg på høj service. Jeg laver også brolægning, og generelt kan jeg hjælpe dig med alle typer af opgaver, da jeg har et stort netværk af håndværkere.

Nyt badeværelse?

Jeg kan hjælpe dig med, at få lavet dit nye badeværelse. Jeg kan varetage alle projektets opgaver, da jeg har et bredt netværk af samarbejdspartnere. Jeg kan lave alt fra vådrumssikring, gulvvarme, lægning af fliser/klinker, og tilslutning af vand, kloak og el. Jeg vil virkeliggøre mine kunders drømme om flotte, og moderne badeværelser.

Murerarbejde

Har du brug for en hver slags renovering, så kan jeg tage mig af det. Jeg klarer alt fra nybygning, ombygning, tilbygning, og generelt murerarbejde. Jeg har over 30 års erfaring med faget, og lægger stor vægt på kvalitet, og troværdighed. Jeg holder hvad jeg lover, og kan klarer alle typer af arbejdet.

Brolægger

Har du brug for, at få lagt fliser og generelt havearbejde, så har jeg svaret på et murerfirma som der kan varetage disse opgaver. Jeg laver nye terrasser, have, gård og indkørsler. jeg laver både store som små opgaver inden for brolægning.

 

TLF. 26 90 62 44

CVR. NR. 16 39 68 50