En rigtig murer med mange års erfaring

Thomas Samberg er en rigtig murer med mange års erfaring i faget. En rigtig murer ved hvad der skal til for, at bærer arbejdet mod succes, og arbejder rutineret samt. Tilfredsstillende for sine kunder. Murere løser en lang række opgaver, og arbejder generelt med sten, mursten og mørtel. Murerarbejde er blevet brugt i mange århundrede. I Danmark kan murerfaget faktisk spores helt tilbage til de ældste kirker fra det 11.århundrede.

 

TS. Entreprise

TS Entreprise har over 30 års erfaring med murerarbejde, og entreprise generelt. Firmaet er en enkeltmandsvirksomhed inden for byggebranchen. Bag virksomheden er Thomas Samberg, som fik sit svendebrev som murer helt tilbage i 1980. Virksomheden er drevet siden 1987, og har siden haft kunder flere steder rundt i Danmark, men arbejder for det meste i Nordsjælland og København. Herudover laver jeg ofte murerarbejde i Holte, Virum, Lyngby og Hellerup, men ønsker du, at jeg kommer ud til dig et andet sted er det også en mulighed. jeg laver alle typer opgaver inden for murerfaget, såsom ombygning, og renovering af boliger, badeværelser, facade renoveringer og nybygning. Jeg tager imod alle slags kunder - har du en opgave, så løser jeg den! Jeg er meget fleksible med arbejdstidspunktet, og kan derfor også udfører arbejde uden for normale arbejdstider. TS Entreprise er din garanti for kvalitet i top til den rigtige pris.Jeg lytter til dig. Jeg sørger for det bedste resultat ved god kommunikation, og grundig planlægning.

Kunden i fokus

Jeg lever af tilfredse kunder, og udfører selvfølgelig opgaverne med henblik på kundens ønske. Mit murerfirma lægger utrolig stor vægt på kunden, igennem hele processen. Nøgleordene for firmaet er kvalitet, kundetilfredshed og troværdighed.

Entreprise

Har du drømmen om dit byggeprojekt, så har jeg netværket til, at fuldfører det. Foruden traditionel murerarbejde, arbejder jeg også med andre håndværkere og kan derfor sammen gøre din drøm til virkelighed. Jeg har kendskab til alle typer af fagligt dygtige håndværkere, og kan derfor hjælpe dig med en hel del. Hvis du har en forretning, eller arbejder på kontor kan jeg efter aftale sagtens udfører arbejdet uden for åbningstiden.

Altmuligmand

TS entreprise hjælper dig også inden for en lang række forskellige opgaver. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med havearbejde, opsætning af postkasse, malerarbejde, lægning af fliser og en masse andet. 

TLF. 26 90 62 44

CVR. NR. 16 39 68 50